Despre noi…

WebFrog este o companie stabilă în domeniile: Web Design, Marketing SEO, realizarea site-urilor Web de Prezentare şi site-urilor de tip Magazin Online. Ne ocupăm în fiecare zi cu proiecte de tip web, de la Web Design până la crearea site-urilor şi promovarea lor prin SEO (Search Engine Optmization).

Pasiunea noastră este aceea de a realiza site-uri web în scopul de a stimula utilizatorii şi de a atrage noi afaceri pentru compania ta. Serviciile noastre pot fi realizate la nivel naţional sau chiar şi la nivel internaţional. Comunicarea cu clienţii poate fi reprezentată pe Internet sau prin telefon deoarece distanţa pentru noi nu este o problemă.

Cu mulţi ani de experienţă în acest domeniu, avem într-adevăr cunoştinţele necesare pentru a cosnstrui perzenţa ta online, concentrată pe cerinţele clienţilor tăi. Dacă sunteţi în cautarea unui site web simplu sau un site web sofisticat, noi vă putem ajuta!

Pentru a face site-ul dvs. mai vizibil pentru potenţiaşii clienţi, vom optimiza toate site-urile pentru a fi găsite în motoarele de căutare, cum ar fi Google, Bing, Yahoo Search şi multe altele. Acest lucru va creşte rank-ul site-ului dvs. şi va conduce la o mai bună vitzualizare în motoarele de căutare pentru a obţine mai mult trafic pe site.

Lăsaţi-ne pe noi să avem grijă de tot! Oferim chiar şi Găzduire Web + posibilitatea de a înregistra domenii. Pentru mai multe informaţii, nu ezitaţi să ne contactaţi!