WordPress

WordPress este un sistem Open Source de management al conţinutului (CMS), de multe ori folosit ca o cerere de publicare pe blog, creat de PHP si MySQL. El are multe caracteristici, inclusiv o arhitectură plug-in şi un sistem de şablon. Folosit de peste 12% dintre cele mai mari site-uri web (aprox. 1.000.000), WordPress este cel mai popular CMS utilizat în prezent.

Joomla

Joomla este un sistem gratuit şi Open Source de management al conţinutului (CMS) pentru publicarea de conţinut pe World Wide Web şi intranet. Include caracteristici, cum ar fi pagina cache, feed-uri RSS, versiuni imprimabile de pagini, flash-uri de ştiri, bloguri, sondaje de căutare şi de sprijin pentru internaţionalizarea limbii.

PrestaShop

PrestaShop este un sistem Open Source de tip e-Commerce, software-ul cel mai fiabil şi flexibil. Începând cu anul 2007, PrestaShop a revoluţionat industria prin furnizarea de caracteristici care a implicat cumpărători şi a crescut numărul de vânzări online. Echipa Presta este formată din 70 de persoane pasionate şi din mai mult de 600.000 de membri ai comunităţii dedicate tehnologiei inovatoare.

WooCommerce

WooCommerce este un plugin gratuit de tip e-Commerce pentru WordPress, extensibil, care vă ajută să vindeţi produse online. WooCommerce funcţionează cu orice temă, inclusiv temele implicite WordPress. Fie că sunteţi operatorul un magazin cu vânzarea a mii de produse, sau un doar un comerciant care se ocupă cu vânzări realizate manual, WooCommerce te-a acoperit.

jQuery

jQuery este un set întreţinut de interacţiuni de interfaţă cu utilizatorul, de efecte, de widget-uri şi de teme, construit pe partea de sus a JavaScript-ului (jQuery). Fie că sunteţi în construirea unor aplicaţii extrem de interactive sau trebuie doar să adăugaţi un selector de dată pentru un control de formular, jQuery este alegerea perfectă.

HTML/CSS

HTML (Hypertext Markup Language) şi CSS (Cascading Style Sheets) sunt două dintre tehnologiile de bază pentru construirea de pagini web. HTML furnizează structura paginii, CSS layout (vizuală şi auditivă), pentru o varietate de dispozitive. Împreună cu grafică şi scripting, HTML şi CSS sunt baza în construirea de pagini web şi aplicaţii web.

PHP

PHP (acronim recursiv pentru PHP: Hypertext Preprocessor) este un Open Source cu scop general şi un limbaj de scripting utilizat pe scară largă, care este deosebit de potrivit pentru dezvoltare web şi poate fi integrat în HTML. Cel mai bun lucru în folosirea limbajului PHP, se datorează faptului că acesta este extrem de simplu pentru un începător, dar oferă şi multe caracteristici avansate pentru un programator profesionist.

MySQL

MySQL este un software de baze de date Open Source, cel mai popular, cu peste 100 de milioane de copii ale software-ului său, descărcate sau distribuite de-a lungul istoriei. Cu viteză superioară, fiabilitatea şi uşurinţă de utilizare, MySQL a devenit alegerea preferată pentru Web, Web 2.0, SaaS, ISV, companii de telecomunicaţii şi manageri IT, deoarece elimină problemele majore asociate cu DownTime.

Magento

Magento este un sistem Open Source şi o platformă flexibilă de comerţ electronic, considerat în înreaga lume ca fiind incomparativ cu alte sisteme eCommerce pe partea de design. Acesta oferă caracteristici de comerţ electronic la nivel de întreprindere, fără eticheta de preţ.

Adobe PhotoShop

Adobe Photoshop este un program de editare grafică dezvoltat şi publicat de Adobe Systems. Este cel mai utilizat soft de design din întreaga lume.